Ruilen en retourneren

14 dagen bedenktijd

Wij houden van duidelijke en redelijke retour regels. Redelijk voor jou en redelijk voor ons. In de regel gaan wij relaxt om met verzoeken, maar aan de andere kant is ook weer niet alles mogelijk, al zouden wij dat nog zo graag willen, wij hopen dat je dat begrijpt. In onderstaande spelregels hebben we geprobeerd zoveel mogelijk "te vangen". Mocht je nou twijfelen, mail dan even met info@xziir.nl.

1 Uiteraard geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen ook bij ons. Binnen die termijn kan je de artikelen om- of inruilen. Ben je een keer een dagje te laat, dan is dat geen drama.

Binnen de termijn van 14 dagen mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Gebruikte artikelen kan je niet retour sturen, tenzij sprake is van een fabricagefout. Zo is het niet prettig als je bijvoorbeeld een kussen van ons zou ontvangen, waarop al een nacht is geslapen. Net als jij houden wij van frisse artikelen.  

Ook gewassen artikelen kan je niet retourneren, omdat die dan niet meer nieuw zijn, hoe lekker ze dan ook ruiken. Of een artikel gebruikt of gewassen is, is ter beoordeling van ons. Wij weten immers als geen ander hoe een nieuw artikel voelt, ruikt, etc. In het belang van al onze klanten zijn we daar best streng op, maar wel altijd eerlijk.   

Naast gebruikte artikelen kan je sommige artikelen niet retour sturen om redenen van gezondheidsbescherming of hygiene. Dit geldt ook voor bedrukte artikelen. Uiteraard tenzij sprake is van een fabricagefout.

2. Om- en inruilen is gratis

  1. Ga naar Retour aanvraag
  2. Geeft betreffende artikel aan dat je retour wilt melden en volg de instructies.
  3. Binnen 24 uur krijg u van ons een retour label, print de retour etiket en plak op de doos.
  4. Lever het pakket binnen 3 dagen bij de Post Nl locatie.
  5. Zodra het artikel bij ons binnen is, ontvang u uw betaling terug. Retourneren van een betaling kan 3 tot 10 werkdagen duren
  6. Retour kosten onder €10,00 wordt door klant zelf betaald. 
  7. Retour kosten buiten de Nederland wordt door klant zelf betaald.Duitsland , België ... 

Het retour formulier staat wat je moet doen. Je vult het retour formulier in en je geeft aan wat je wensen zijn. Samen met je artikelen verstuur je het retour formulier aan ons retour. Zorg ervoor dat je de originele verpakking gebruikt . Na ontvangst  zullen wij jouw retour dan zo snel mogelijk afhandelen. 

(als je twijfelt of als het gaat om een relatief klein product, mail dan even. Soms is retourneren dan niet meer nodig, en bovendien is het voor jou sneller en voor ons goedkoper)

30 dagen omruilen, alleen maat en kleur

X.ziir biedt de unieke service om een artikel dat niet de goede kleur of maat heeft, binnen 30 dagen om te ruilen. Want iedereen vergeet wel eens wat en dan is 14 dagen net te kort. Uiteraard geldt voor deze service dat het product nog nieuw en ongedragen is, in de originele verpakking met de originele labels.

Na 14 dagen ruilen van een product. verzend en de retour kosten op uw rekening.

  1. Ruilen van een product onder €10,00 verzend en de retour kosten wordt door klant zelf betaald. 
  2. Ruilen van een product voor buitenlandse klanten verzend en de retour kosten wordt door klant zelf betaald. Duitsland , België ... 

Terugbetalen van je aankoopbedrag

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk jouw aankoopbedrag terug te storten, in ieder geval binnen 14 dagen.
Indien je de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de eventuele verzendkosten aan je terug.
Als na de retourzending van een deel van je bestelling de restantwaarde minder is dan 25 euro,
Dan worden de verzendkosten in mindering gebracht van de retour betaling. Die zou je immers initieel ook hebben betaald. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.