Over X.ziir


Over ons - X.Ziir

De naam X.ZIIR komt van het woord iksir, wat letterlijk ‘toverdrank’ betekent. X.ZIIR is een onderdeel van Holland Hometextiel waarmee we vanaf 2007 al kantoenen, bamboe handdoeken en badjassen vanuit Turkije importeren en zowel aan bedrijven als particulieren leveren.

In 2014 hebben wij X.ZIIR als onderdeel van Holland Hometextiel officieel gelanceerd en zijn gespecialiseerd in katoen- en bamboeproducten welke ideaal zijn voor in de sauna. We zijn altijd op zoek naar de perfecte sauna producten en willen alleen de beste kwaliteit leveren aan onze klanten.

In 2010 hebben we hamamdoeken aan ons assortiment toegevoegd. Hamamdoeken zijn speciale doeken in verschillende maten en kunnen we leveren tot wel 210 cm lang. Deze hamamdoeken zijn ook bekend als strandlaken. Door zijn lichte gewicht kan men deze overal gemakkelijk mee naartoe nemen. Hamamdoeken zijn er van bamboe en kantoen textiel.

Holland Hometexiel is opgericht door mij, Srebrin Yanev. Ik kom oorspronkelijk uit Turkije en daar is mijn idee ook ontstaan. Omdat Turkije één van de beste producerende landen is op het gebied van textiel, hebben we besloten alle handdoeken en badjassen daar te laten produceren. In Turkije wordt alles duurzaam geproduceerd. Ook zijn er goede en eerliujke werkomstandigheden van de werknemers.

Als je winkelt bij Holland Hometextiel of X.ZIIR dan kies je voor producten die beter zijn voor het milieu. Kiezen voor X.ZIIR is kiezen voor een groen product en draag je bij aan een duurzamere, groenere en mooiere wereld.