Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Body Scrubs

Weergegeven:
Sorteren op:
Dode Zeescrubzout , Green tea 500gram Sale

Dode Zeescrubzout , Green tea 500gram

Dode Zee Scrubzout Green teaHet ingredient allantoine heeft wondhelende eigenschappen.De amandelolie..

€12,50 €9,99
Excl. BTW: €8,26
Dode Zeescrubzout , Juniper 500gram Sale

Dode Zeescrubzout , Juniper 500gram

Dode Zee Scrubzout JuniperHet ingredient allantoine heeft wondhelende eigenschappen.De amandelolie z..

€12,50 €9,99
Excl. BTW: €8,26

Zeescrubzout , Lavender 500gram

 Zee Scrubzout LavenderHet ingredient allantoine heeft wondhelende eigenschappen.De amande..

€12,50
Excl. BTW: €10,33

Zeescrubzout ,Eucalyptus 500gram

Zee Scrubzout Jel Eucalyptus Het ingredient allantoine heeft wondhelende eigenschappen.De ..

€12,50
Excl. BTW: €10,33
Body Scrubs

Body scrub online kopen bij Xziir.nl

Scrubzout staat bekend als een vrij grove korrelige substantie waarmee de dode huidcellen worden verwijderd. Om te scrubben neemt u een kleine hoeveelheid scrub in de hand, mogelijk op een scrubhandschoen en daarna stevig over de huid wrijven. Op deze manier worden de bovenste dode huidcellen verwijdert en de huid zal zachter aan voelen. Mogelijk krijgt de huid ook nog een frissere kleur, dit ontstaat doordat de wrijving, bij het insmeren van de scrub, de doorbloeding van de huid beter laat stromen. Om uw huid volledig te verzorgen is het raadzaam om na een scrub-beurt uw huid in te smeren met een voedende crème. In de webshop van Xziir.nl vindt u verschillende scrubs die ervoor zorgen dat uw huid weer zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet.

Diverse body scrubs en de werking van deze scrub

Er zijn diverse soorten body scrubs, de fijnheid van de korrelige substantie wordt aangepast aan het huidtype. Zo is bijvoorbeeld voor de stevige huid, op de schouders en bovenbenen, een grover type scrubzout dan voor de fijne huid van het gezicht. Naast scrubzout kennen we ook scrubgel, hierbij gaat het niet om echt grof zout maar om kleine deeltjes samengesteld in een waterige gel. Veel scrubzouten bevatten bovendien ook nog eens kleur- en geurstoffen om het consumeren van body scrub aangenamer te maken. Wanneer u pure body scrub zou gebruiken zou u alleen maar zout korrels op uw lichaam wrijven, mocht u dan eventueel wondjes hebben dan kan dat erg onaangenaam zijn voor de huid. Als u voor het zonnebaden de huid gaat scrubben is er kans dat uw lichaam egaler bruin wordt.

Online scrub bestellen en andere huidverzorgingsproducten

In het assortiment van Xziir.nl vindt u diverse soorten body scrubs en een scrub handschoen om zo fijn mogelijk uw huid te scrubben. Na het scrubben is het raadzaam om uw huid in te smeren met een bodycrème, op deze manier houdt u de huid goed gevoed en zorgt u ervoor dat de huid aangenaam aanvoelt. U kunt ook uw huid op een andere manier erg goed voeden en een droge huid voorkomen door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze (plantaardige) zepen. Deze zijn net als de body scrub gewoon in onze webshop te vinden en gemakkelijk te bestellen. Bekijk al onze producten eenvoudig online en neem contact op met onze klantenservice om uw vragen beantwoord te hebben.