Yankee Candle

Weergegeven:
Sorteren op:
Yankee Candle Aloe Water Sale

Yankee Candle Aloe Water

Votive:  U kunt tot wel  15 uur  nieuwe geuren uitproberen. Ze zijn zeer geschikt voo..

€2,60 €0,99
Excl. BTW: €0,82
Yankee Candle Icicles Sale

Yankee Candle Icicles

Votive:  U kunt tot wel  15 uur  nieuwe geuren uitproberen. Ze zijn zeer geschikt voo..

€2,60 €0,99
Excl. BTW: €0,82
Yankee Candle

Yankee Candle kopen bij Xziir.nl

Yankee Candle is een van de grootste producenten van geurkaarsen ter wereld en tevens ook de bekendste. Yankee Candles zijn verkrijgbaar in allerlei groottes, van tarts tot de large jar. Omdat de groottes van deze kaarsen zo verschillend zijn lopen de branduren ook uiteen. De branduren gaan van 8 uur tot maar liefst 150 branduren. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang u een bepaalde geur in huis wilt hebben. De kaarsen zijn verkrijgbaar bij Xziir.nl in allerlei geuren, kleuren en groottes. Wij raden u aan om met de tarts te beginnen, als u voor de eerste keer Yankee Candles besteld, tarts worden geplaatst in kaashouders en kaasstandaarden. Bent u beter bekent met de Yankee Candles dan kunt u zelf een keuze maken tussen de verschillende branduren.


Geuren, kleuren en afmetingen

Bij Xziir.nl zijn er 40 geuren van Yankee Candles te vinden. Al deze geuren kunt u in verschillende groottes bestellen. Er zijn in totaal 5 verschillende groottes. We beginnen met de kleinste namelijk de Tealight, hij verklapt zijn naam al een beetje, dit is een gewoon waxinelichtje die iedereen kent en heeft 6 branduren. Naast de Tealight hebben we Tart, de tart wordt gebruikt voor tartwarmers en tart bunders en is goed voor 8 branduren. Dan hebben we ook nog de Votive en die heeft 15 branduren, de Votive is zeergeschikt voor kleine ruimtes. Er zijn ook nog kaarsen in glazen potjes, de Medium Jar en de Large Jar, de Medium Jar heeft 90 branduren en de Large Jar 150. Deze kaarsen gaan lang mee, u kunt ze vaak genoeg aansteken en weer uitblazen.


Kom erachter bij Xziir.nl

In onze webshop zijn verschillende geuren en groottes te vinden van de Yankee Candles. Er is dus genoeg keuze voor u om uw lievelingsgeur in huis te halen en u kunt zelf bepalen hoelang u deze geur wilt hebben door de verschillende aantal branduren wat Yankee Candle aanbiedt. De kaarsen zijn geschikt om in de woonkamer, badkamer of in een andere ruimte te plaatsen. Heeft u vragen over de Yankee Candle of over andere producten van Xziir.nl neem dan contact met ons op en we zullen u altijd te woord staan. U kunt uw bestelling veilig online afrekenen doormiddel van iDeal, Mastercard, Visa, Giro pay of u kunt uw bestelling achteraf betalen.