Opgiet Concentraten

Weergegeven:
Sorteren op:
Sauna Opgiet Concentraat Coco Vanille Sale

Sauna Opgiet Concentraat Coco Vanille

De heerlijke geur van Coco Vanille geeft een licht zoete geur door de sauna voor optimaal te geniete..

€17,49 €9,95
Excl. BTW: €8,22
Sauna Opgiet Concentraat Pepermunt 3-4 Dagen

Sauna Opgiet Concentraat Pepermunt

De heerlijke geur van pepermunt heeft een verzachtende werking bij verkoudheid en het verlicht de ad..

€17,49
Excl. BTW: €17,49
Sauna Opgiet Concentraat Rozemarijn Uitverkocht

Sauna Opgiet Concentraat Rozemarijn

De heerlijke geur van Rozemarijn heeft een opwekkende invloed en is o.a. goed voor migraine en verko..

€17,49
Excl. BTW: €14,45
Opgiet Concentraten

Opgiet concentraat voor sauna kopen bij X.ziir

Er bestaan verschillende soorten sauna’s en diverse tradities die daarbij horen. Officieel komt de sauna uit Finland, daar leefden mensen vroeger in hutten die voor een deel onder de grond zaten. Om de hutten goed te verwarmen werden er stenen verhit op een vuur en zo werd het huisje geleidelijk aan warm. In de loop van de tijd kwamen mensen erachter dat als er een vloeistof op de stenen werd gegoten het een stuk sneller warm werd. Deze techniek is dan ook overgenomen in de sauna, zo begonnen mensen te zweten en dit heeft dan weer positieve effecten op het lichaam. Er kan in een sauna worden opgegoten met water om zo die intense warmte te kunnen creëren, maar dit kan ook door middel van een speciaal opgiet concentraat. Zo’n opgiet concentraat bevat een lekker aroma waardoor het nog aangenamer wordt in de sauna. Deze opgiet concentraten vindt u in de webshop van X.ziir, deze zijn hier eenvoudig online te bestellen voor in uw sauna.


Heerlijke geurende opgiet concentraten

De gemiddelde temperatuur in een sauna ligt tussen de 80 en 120 graden Celsius, met een luchtvochtigheid van ongeveer 15%. Door de combinatie van warmte en vocht wordt het al snel erg warm in de sauna en begint uw lichaam te zweten. Door het zweten reinigt u het lichaam en is een sauna bezoekje zowel verzorgend als ontspannend. Door gebruik te maken van speciale sauna opgiet concentraten kunt u het opgieten nog aangenamer maken. Door de heerlijke aroma’s die deze concentraten bevatten komt er een lekkere geur vrij in de ruimte en dit werkt dan weer kalmerend en relaxed. Zo vindt u diverse opgiet concentraten in het assortiment van X.ziir. Zo hebben we concentraten met de geur van pepermunt, rozemarijn of dennen. Ook kunt u kiezen voor de frisse geur van menthol of juist een wat warme geur, zoals vanille. Genoeg keuze dus in onze webshop!


Dé online webshop voor topkwaliteit sauna producten

In het assortiment van X.ziir vindt u een ruim aanbod aan producten speciaal voor in de sauna. Zo hebben naast opgiet concentraten ook andere producten voor een dagje wellness. Hierbij kunt u denken aan saunakilts, saunaslippers en meer artikelen om een sauna bezoek zo ontspannen mogelijk te maken. Al deze sauna producten zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen de scherpste prijzen. U kunt in onze webshop 100% veilig betalen en ook hebt u bij ons het recht om binnen 14 dagen producten te retourneren. Plaatst u een bestelling boven de €35,-, dan wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel de beste sauna artikelen online!