i.v.m. restauratie en uitbreiding van ons magazijn kunnen wij bestellingen vanaf 04-02-2020 leveren.
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

S & XL Bamboe Hamamdoeken

Weergegeven:
Sorteren op:

Hamamdoek van Bamboe, 85x200 cm Donker Blauw

Een hamamdoek van bamboe, deze hamamdoek van bamboe is gemaakt 90% van bamboe en 10% van katoen.Gega..

€29,95
Excl. BTW: €24,75

S-Bamboe, Stonewashed ,Hamamdoek , Rood, 160x85 cm.

Deze hamamdoek is gemaakt van 90% Bamboe viscose en 10% KatoenDaarom is extra zacht,de best vocht ab..

€29,00
Excl. BTW: €23,97

S-Bamboe, Stonewashed, Hamamdoek, Zilver Grijs, 160x85 cm.

Deze hamamdoek is gemaakt van 90% Bamboe viscose en 10% Katoen en daarom is hij extra zacht,.De best..

€29,95
Excl. BTW: €24,75
S-Bamboe,Stonewashed,Hamamdoek, Zwart, 160x85 cm. Sale

S-Bamboe,Stonewashed,Hamamdoek, Zwart, 160x85 cm.

Deze hamamdoek is gemaakt van 90% Bamboe viscose en 10% KatoenDaarom is extra zacht,de best vocht ab..

€29,00 €22,99
Excl. BTW: €19,00

XL Bamboe,Stonewashed, Hamamdoek, Rood, 210x90 cm.

Deze hamamdoek is gemaakt van 90% Bamboe viscose en 10% Katoen en daarom extra zacht,Goed vocht abso..

€34,99
Excl. BTW: €28,92

S en XL bamboe hamamdoeken | Xziir.nl

Een hamamdoek werd oorspronkelijk gebruikt in Turksebadhuizen. De naam van dit doek komt van de badhuizen, deze heten hamams, eenhamamdoek wordt ook wel een pestemal of fouta genoemd. De doeken werden vooralgebruikt als omslagdoek of om zich mee af te drogen. Tegenwoordig zijn de badhuizenzo goed als verdwenen, in plaats hiervoor hebben wij nu de sauna’s en spa’s.Hier worden nog steeds de hamamdoeken gebruikt als omslagdoek om het lichaamwat te bedekken of om het lichaam mee af te drogen. Een hamamdoek kan ookworden gebruikt voor andere doeleinden, zo doet deze het prima als strandlakenof als badhanddoek. Doordat de hamamdoeken van Xziir.nl gemaakt zijn van bamboezijn deze extra zacht en ventilerenze goed.

Bamboe hamamdoeken van goede kwaliteit

In de webshop van Xziir.nl vindt u diverse hamamdoeken diegemaakt zijn van bamboe. Deze doeken zijn van een goede kwaliteit en gaandaardoor lang mee. De stof bamboe voelt vaak zachter aan dan bijvoorbeeld eenhamamdoek van katoen, ook ventileert deze beter en neemt het meer vocht op. Eenhamamdoek is vaak van dunne stof gemaakt en daardoor licht van gewicht, ergsoepel en gemakkelijk mee te nemen. In ons ruime assortiment vindt u diversebamboe hamamdoeken, deze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Zo hebben we kleinere hamamdoekenin onder andere de kleuren rood, grijs en zwart. Daarnaast hebben we ookgrotere XL hamamdoeken, deze doeken hebben een grotere afmeting en zijndaardoor erg geschikt als bijvoorbeeld een strandlaken. Deze grote hamamdoekenzijn ook te verkrijgen in diverse kleuren. U kunt de mooiste hamamdoeken, kleinof groot, eenvoudig online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop.

Ruim aanbod aan bad-  en saunaproducten

Bent u op zoek naar een hamamdoek van hoogwaardigekwaliteit? Dan bent u bij Xziir.nl aan het juiste adres. Naast de hamamdoekenvan bamboe hebben we ook nog een ruim assortiment aan andere badgoed ensaunaproducten. Zo hebben we diverse handdoeken, badlakens, washandjes en meer.Ook vindt u bij ons de mooiste accessoires voor in de badkamer, zoals badmatten, tandenborstelhoudersen meer. Maakt u een bestelling boven de €35,- dan worden er geen verzendkostenin rekening gebracht. Heeft u vragen over een van onze producten of over uwbestellen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk snel ons ruimeaanbod aan bad- en saunaproducten en bestel deze eenvoudig online voor descherpste prijs.