Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Whirlpool Aroma's

Weergegeven:
Sorteren op:
Whirlpool bad aroma, Juniper Sale

Whirlpool bad aroma, Juniper

Whirlpool / bad aroma met juniper geur. Juniper wordt gemaakt uit de jeneverbes en heeft een ve..

€14,50 €9,95
Excl. BTW: €8,22
Whirlpool Aroma's

Whirlpool aroma’s bij Xziir.nl

Een bubbelbad, whirlpool of hottub staan bekend als bubbelbaden. Deze vormen van bubbelbaden zijn allemaal goed te combineren met een lekkere aroma om tot rust te komen in bad. Al deze vormen van bubbelbaden staan erom bekend dat ze geen badschuim gebruiken, de bellen die gevormd worden komen door middel van lucht en niet door een bepaald product. Een whirlpool aroma is speciaal ontwikkeld om te gebruiken in deze bubbelbaden. Vaak is er in een bubbelbad de keuze om alleen luchtbellen of alleen waterstroom te krijgen. Tevens is hierbij de temperatuur rond de 38 graden, wat het aangenaam maakt om lang in het bad te zitten en heerlijk tot rust te komen.

Kalmerende werking van een whirlpool aroma

Om een bubbelbad schoon te houden wordt er vaak gebruik gemaakt van chloortabletten, dit zuivert het water en vermijdt bacteriën in het bubbelbad. Het is raadzaam om per 200 liter badwater 25ml whirlpool aroma toe te voegen. De whirlpool aroma’s van Xziir.nl worden volledig opgelost in het badwater, hierdoor tast het uw bad niet aan. Tevens is het product niet vettig waardoor de techniek van het whirlpoolsysteem niet vervuild raakt. Aromatherapie is op basis van natuurlijke oliën en geuren zeer effectief in de whirlpool door intense watermassage die opname via de huid en inhalatie stimuleert. De whirlpool aroma van Xziir.nl schuimt niet en heeft een verfrissende geur. De whirlpool aroma heeft een kalmerende en rustgevende werking wat ideaal is voor stress momenten en momenten om zich te ontspannen.

Gemakkelijk online bad- en saunaproducten kopen

De whirlpool aroma’s zijn dan ook gemaakt van natuurlijke oliën die een aangename geur hebben wat niet al te overheersend is. Gebruik de whirlpool aroma wel met mate anders is de geur te sterk en dat kan ervoor zorgen dat u minder ontspannen bent. Om volledig tot rust te komen vindt u in het assortiment van Xziir.nl ook nog andere sauna-gerelateerde producten. Zo vindt u onder andere een stoombad spray en opgiet concentraten. Alles om uw eigen sauna moment te kunnen creëren, gewoon bij u thuis. Producten die bij ons op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden, besteld u voor 16.00 uur, dan heeft u het product al de volgende dag in huis. Bestel gemakkelijk en snel alle producten gewoon bij ons in de webshop en dat voor de beste prijzen!