Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Stoombad Spray

Weergegeven:
Sorteren op:
Stoombadspray Jenever bes, 100 ml, met verstuiver Sale

Stoombadspray Jenever bes, 100 ml, met verstuiver

Stoom bad spray met een Jeneverbes geur.Lekkere verfrissende geur ,gebruiken tijdens het stoomdouche..

€9,99 €7,45
Excl. BTW: €6,16
Stoombadspray Pepermunt, 100 ml, met verstuiver Sale

Stoombadspray Pepermunt, 100 ml, met verstuiver

Stoom bad spray met een Pepermunt geur.Lekkere verfrissende geur ,gebruiken tijdens het stoomdo..

€9,99 €7,45
Excl. BTW: €6,16
Stoombad Spray

Verfrissende stoombadspray | Xziir.nl

Het gebruik maken van een stoomcabine of stoombad kan een mens goed doen, het zorgt er namelijk voor dat de huid gereinigd wordt. Dit gebeurt doordat de poriën in je huid door het stomen open gaan staan en zo kan het vuil wat erin zit eruit komen. Dit wordt dan eenvoudig weggevoerd doordat je zweet, een stoombad is dan vaak ook lekker warm. Door de stoom en de hitte helpt het ook goed wanneer u last hebt van een verkoudheid, maar ook voor verstopte oren wil het zijn werk goed verrichten. Naast dat het helpt bij bepaalde kwaaltjes zorgt het ook voor ontspanning en rust, zo wordt het dus ook als relaxend ervaren. Door gebruik te maken van speciale stoombad spray kunt u ervoor zorgen dat de lucht frisser wordt. U kunt zelf kiezen welke geur u graag wilt en door middel van deze spray wordt het nog aangenamer om een lekker stoom- bad of douche te nemen. Zo vindt u ook verschillende stoombad sprays in het ruime assortiment van Xziir.nl.

Diverse sprays voor een verfrissend stoombad

Bent u op zoek naar een heerlijke verfrissende en relaxende spray voor tijdens een stoombad? Dan bent u bij Xziir.nl aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende stoombad sprays die te verkrijgen zijn in diverse aroma’s. Zo hebben we een verfrissende spray met pepermunt aroma, maar ook een spray met eucalyptus aroma. Dit is de perfecte stoombadspray voor verlichting bij verkoudheid en griep, door dit aroma worden de luchtwegen vrij gemaakt. Daarnaast vindt u hier nog meer heerlijke stoombadsprays die ook allemaal verschillende werkingen hebben en dus niet alleen lekker ruiken. De sprays zijn te verkrijgen in flesjes van 100 ml. met daarbij een handige pompverstuiver om het zo gemakkelijk te kunnen verspreiden.

Eenvoudig online saunaproducten en badgoed bestellen

Zo kunt u dus de lekkerste stoombadsprays online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop, maar daarnaast bieden wij nog meer. Zo hebben we ook een ruim assortiment aan badgoed, zo kunt na een heerlijk stoombad uzelf afdrogen met een fijne en zachte handdoek van bamboe. Door het materiaal zijn deze handdoeken van topkwaliteit en zijn het de zachtste handdoeken voor uw huid. Daarnaast vindt u hier ook leuke badjassen die u na een stoombad om aan kunt doen om zo de warmte in uw huid te houden. Al deze producten kunt u eenvoudig online bestellen en dat voor de scherpste prijzen. Heeft u vragen over een van onze saunaproducten of andere producten in onze webshop, neem dan gerust contact met ons op.