Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Opgiet Concentraten

Weergegeven:
Sorteren op:
Sauna Opgiet Concentraat Coco Vanille Sale

Sauna Opgiet Concentraat Coco Vanille

De heerlijke geur van Coco Vanille geeft een licht zoete geur door de sauna voor optimaal te geniete..

€17,49 €12,50
Excl. BTW: €10,33
Sauna Opgiet Concentraat Dennen Sale

Sauna Opgiet Concentraat Dennen

De heerlijke geur van dennen staat voor vriendschappelijk, warmte, samenzijn, gezelligheid en licht ..

€17,49 €12,50
Excl. BTW: €10,33
Sauna Opgiet Concentraat Pepermunt Sale

Sauna Opgiet Concentraat Pepermunt

De heerlijke geur van pepermunt heeft een verzachtende werking bij verkoudheid en het verlicht de ad..

€17,49 €12,50
Excl. BTW: €12,50
Sauna Opgiet Concentraat Rozemarijn Sale

Sauna Opgiet Concentraat Rozemarijn

De heerlijke geur van Rozemarijn heeft een opwekkende invloed en is o.a. goed voor migraine en verko..

€17,49 €12,50
Excl. BTW: €10,33
Opgiet Concentraten

Opgiet concentraten online kopen bij Xziir.nl

Er bestaan veel verschillende soorten sauna’s en diverse tradities die daar plaatsvinden. Officieel komt de sauna uit Finland, daar leefden mensen vroeger in hutten die voor een deel onder de grond zaten. Om de hutten goed te verhitten werden er stenen verwarmd op een vuur en zo werd het huisje geleidelijk aan warm. In de loop van de tijd kwamen mensen erachter dat als er een vloeistof op de stenen werd gegoten dat het een stuk sneller warm werd. Deze techniek is dan ook toegevoegd voor sauna’s omdat mensen begonnen te zweten en ze zich na de tijd goed voelden. Er kan in sauna’s worden opgegoten met water om zo die intense warmte te kunnen creëren. Maar dit kan ook door middel van speciale opgiet concentraten, deze bevatten vaak een lekker aroma waardoor het nog aangenamer wordt in de sauna. Deze opgiet concentraten vindt u ook in de webshop van Xziir.nl en u kunt deze eenvoudig online bestellen voor in uw sauna.

Heerlijk geurende opgiet concentraten voor in de sauna

De gemiddelde temperatuur in een sauna ligt tussen de 80 en 120 graden Celsius, met een luchtvochtigheid van ongeveer 15%. Door de combinatie van warmte en vocht wordt het al snel erg warm in de sauna en begint uw lichaam te zweten. Door het zweten reinigt u het lichaam en het is dus zowel verzorgend als ontspannend. Door gebruik te maken van speciale sauna opgiet concentraten kunt u het opgieten nog aangenamer maken. Door de heerlijke aroma’s die deze concentraten bevatten geeft het een lekkere geur aan de ruimte en dit werkt erg kalmerend en relaxed. Zo vindt u diverse opgiet concentraten in de webshop van Xziir.nl, hier vindt u onder andere concentraten met die geur van dennen, Vanille of u kunt kiezen voor de frisse geur van pepermunt.

Diverse saunaproducten online bestellen

In het assortiment van Xziir.nl vindt u een ruim aanbod aan producten speciaal voor in de sauna. Zo hebben we naast opgiet concentraten ook andere producten voor in de spa, zo kunt u denken aan saunakilts, saunaslippers en meer. Naast onze saunaproducten hebben we ook een ruime keuze aan verzorgingsproducten voor het lichaam. U kunt al deze producten eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen. Als u voor 16.00 uur besteld dan wordt uw bestellen dezelfde dag nog verstuurd. En hebt u nou een bestellen geplaatst boven de €35,- dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bestel nu snel de beste sauna- en verzorgingsproducten en geniet van uw eigen relax momentje met deze geweldige producten.