Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Onderhoudsmiddelen

Weergegeven:
Sorteren op:
Douche en Bad reiniger, van Sealskin Sale

Douche en Bad reiniger, van Sealskin

De douchereiniger van Sealskin is een sterke reiniger voor de reinigen Van alle kunststof, glazen en..

€14,95 €11,49
Excl. BTW: €9,50

Interieurreiniger , Onderhoudsmiddel van Sealskin

De interieurreiniger van Sealskin is een sterke reiniger voor de reinigen Van alle kunststof, tegels..

€12,95
Excl. BTW: €10,70
Sealskin Sanitairreiniger Sale

Sealskin Sanitairreiniger

Sanitairreiniger van SealskinSpeciaal ontwikkelde reiniger, om hardnekkige kalkresten te verwijderen..

€14,95 €10,99
Excl. BTW: €9,08
Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen voor de douche | Xziir.nl

Om onszelf fris en schoon te houden stappen wij regelmatig onder de douche, doormiddel van de stralen water die eruit komen kunnen we ons schoonmaken. Tijdens het douchen maken de meeste mensen vaak gebruik van een douchegel voor het lichaam en shampoo om de haren te wassen. Bij de meeste douchen zit vaak een mengkraan waardoor je warm en koud water kunt mengen om zo op de juiste temperatuur te komen. Met een douche wordt niet alleen de bundel aan waterstralen bedoeld die uit een stang komen, ook het deel eromheen wordt een douche genoemd. Dit kan een glazen hokje zijn, een douche met muren of een open doucheruimte.

Doordat een douche regelmatig wordt gebruikt moet deze natuurlijk ook worden schoongemaakt om iedere keer fris onder de douche te kunnen staan. Water en warmte samen creëren vaak schimmel en kalk en als de douche niet goed wordt schoongemaakt kunnen deze zich ophopen in de douchekop, de voegen of in het afvoerputje. In de webshop van Xziir.nl vindt u diverse onderhoudsmiddelen die ervoor zorgen dat uw douche schoon en fris blijft. Zo hebben we raamwissers voor de glazen deuren van de douche en diverse douchereinigers.

Ruim aanbod aan douchereinigers en onderhoudsmiddelen

Om uw douche schoon te houden is het van belang dat u goede onderhoudsmiddelen gebruikt, deze zijn te vinden in het grote assortiment van Xziir.nl. Uren staan boenen in de douche vindt waarschijnlijk niemand heel leuk en daarom kunt u het beste deze onderhoudsmiddelen gebruiken voor snel resultaat. Met een raamwisser kunt u eenvoudig de ramen en glazen deuren van de douche watervrij maken, hierdoor ontstaat er geen kalk en blijft het glas mooi helder. Bent u hier net iets te laat mee, dan kunt u gebruik maken van onze douchereiniger, hiermee kunt u zeepresten, kalk en roestaanslag verwijderen. Hiernaast hebben we ook nog andere reinigings- en onderhoudsmiddelen voor de hele badkamer, onder andere voor de wastafel en het bad.

Diverse bad, douche en sauna producten voor een scherpe prijs

U kunt al onze producten eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijzen. Al onze onderhoudsmiddelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zullen u versteld doen staan van het mooie en schone resultaat in de douche en badkamer. Hiernaast hebben wij ook nog andere bad en douche producten, ook voor in de sauna vindt u diverse artikelen. Zo hebben wij hamamdoeken, saunakilts, strandlakens en meer. Heeft u vragen over een van onze producten of heeft u een opmerking, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Bestel vandaag nog de beste onderhoudsmiddelen of andere accessoires voor douche, bad en sauna en bij een bedrag boven de €35,- wordt uw bestelling gratis verzonden.