De verschillende soorten badjassen op een rij

Geschreven door opencartspecialist 04-12-2019 0 Reacties

Een badjas wordt niet alleen gebruikt na het douchen of als je uit bad komt, de badjas zie je steeds meer terug. Zo wordt deze vaak gebruikt in de ochtend als je net uit bed komt of op een koude winteravond op de bank. Er zijn verschillende badjassen, van heerlijke dikke badjassen tot luchtige kimono’s. In de winter draag je waarschijnlijk een lekkere warme badjas, waar je juist in de zomer liever niet mee rond wil lopen. Hieronder vind je de meest populaire badjassen op een rij!

De zachte bamboe badjas

Als je het nou hebt over een lekkere warme badjas voor in de winter, dan is een zachte badjas van bamboe de perfecte keuze. Deze badjassen zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen, dit zorgt voor veel warmte en comfort. Een bamboe badjas is het fijnste om na een douche om te slaan, terwijl deze ook heerlijk is voor op de bank. Deze badjassen zijn er ook weer in verschillende varianten. De lange badjas is het populairste, maar ook korte bamboe badjassen worden regelmatig gebruikt.

De zomerbadjas (kimono)

Heerlijk zo’n dikke badjas in de winter, maar daar wil je in de zomer liever niet mee lopen. In de zomermaanden kun je dan kiezen voor een luchtige zomerbadjas. Deze zijn vaak gemaakt van zijde, satijn of dun katoen en worden ook wel kimono’s genoemd. Een kimono kun je zowel in een lange als korte variant kopen, dit ligt er maar net aan wat jij fijn vindt.

Een saunabadjas

Als je een dagje naar de sauna gaat, dan is een badjas erg fijn om te hebben. Je kunt ook gebruik maken van een saunadoek, maar veel mensen hebben toch de voorkeur voor een saunabadjas. Een saunabadjas wordt vaak gemaakt van badstof of bamboe. Deze stoffen kunnen vocht goed opnemen en zorgen ervoor dat de saunabadjas niet helemaal doorweekt is na een dagje sauna.

De wafelbadjas

Een wafelbadjas is vaak gemaakt van 100% katoen en is erg licht. Echter worden deze wafelbadjassen ook gemaakt van 70% bamboe met 30% katoen. De stof is geweven middels een wafelstructuur, vandaar de naam wafelbadjas. Wafelbadjassen zijn door de lichte stof en het extra comfort ook perfect voor in de sauna. Tevens neemt een wafelbadjas het vocht gemakkelijk op en zo kun je hem ook na het douchen of badderen gelijk om je heen slaan. De badjas kan makkelijk tot een klein pakketjes worden gevouwen en zo ideaal om mee te nemen.

Diverse designs en stoffen

De boven genoemde badjassen zijn een greep uit de verschillende soorten badjassen die er zijn. Er zijn dus nog meer soorten badjassen die je online kunt kopen. Ook bij X.ziir hebben we een uitgebreid aanbod badjassen. Deze badjassen kun je in de sauna gebruiken, maar ook na een douche of gewoon voor een avondje op de bank. De badjassen uit ons assortiment zijn te verkrijgen in de leukste designs en van de fijnste stoffen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of bekijk ons aanbod badjassen direct online!