Meest gestelde vragen

Vragen over betalingen en de betaalwijze
Is mijn online betaling veilig?

De bestelpagina (bestelling afronden) is beveiligd via https. De online betaling wordt daarna afgehandeld door Payment Service Provider Multisafepay. Multisafepay maakt het online betalen bij XZIIR mogelijk door online betaalmethodes aan te bieden en zij zorgen voor de afhandeling van uw transactie en fraudecontrole.

Kunnen jullie mijn creditcardnummer zien als ik daarmee betaal?

Nee, jouw creditcardnummer is en blijft onzichtbaar voor ons vanwege veiligheids - en privacyredenen. Bovendien hebben wij daar geen enkele behoefte aan.

Kunnen jullie mijn bankrekeningnummer zien als ik via iDeal betaal en het bankrekeningnummer invul?

Nee, jouw bankrekeningnummer kunnen wij niet zien en dat hebben wij verder ook niet nodig, dat is alleen voor het iDeal betaalplatform en voor de bank.

Als ik via factuur wil betalen en dat wordt geweigerd, wat is er dan aan de hand?

Alle factuur betalingen worden door Multisafepay beoordeeld, dat gaat buiten ons om. Zij hanteren hun eigen criteria, daar hebben wij geen invloed op.

Heeft de wijze van betalen invloed op de snelheid van verzenden?

Alleen als je via Banktransfer betaald. Bij die overmaking duurt het een paar dagen langer voordat de betaling op onze rekeningstaat. Voor de overige betalingen maakt het niet uit, die worden direct verwerkt als de betaling bij ons is ontvangen, dat duurt hooguit een paar minuten.

Wat betaal ik voor de verzendkosten en administratieve afhandeling?

Onafhankelijk van het aantal producten dat je hebt besteld, betaal je éénmaal 3,95 per bestelling (België 7,95), voor verzending en administratieve afhandeling. Eventuele na leveringen betalen wij. Vanaf 35,- is de verzending en afhandeling gratis.

Op welke temperatuur kan bamboe en katoen producten worden gewassen?

30 graden Celsius is de beste temperatuur, maar 40 graden is geen ramp.

Wat houdt de 30 dagen omruilgarantie in?

Die geeft je een ruime zichttermijn om het product om te ruilen, als de kleur of de maat niet goed is en je vergeet om het product terug te sturen. Het product moet wel in de originele nieuwstaat zijn (dus ongedragen en onbeschadigd) en in de originele verpakking, inclusief de aangehechte etiketten en labels. Bij een pakket van meerdere artikelen moeten alle artikelen aanwezig zijn.

Zijn er verder eisen aan omruilen?

Je kan alleen omruilen voor een andere maat en/of kleur, van hetzelfde product van hetzelfde merk.

Kan ik de artikelen ook zelf langsbrengen?

Nee, we hebben geen winkel.

Kan ik ook mijn geld terugkrijgen?

Ja, maar alleen als je binnen 14 dagen retourneert en de artikelen onbeschadigd zijn. Wij storten het bedrag dan zo spoedig mogelijk via Multisafepay terug, in ieder geval binnen 14 dagen.

Hoe werkt het retourneren of omruilen? Is het gratis?

Eenvoudig, via het omruilformulier dat je kunt downloaden op de pagina "Ruilen en Retourneren", onderaan. Print het uit en vul daar in wat je wilt doen en stuur dit mee. Retourneren is gratis, dat doe je met de retour label die u via ons ontvang. Wij sturen u een retour label na het retour aanvraag binnen 24 tot 48 uur.

Hoe snel ontvang ik de nieuwe artikelen?

Na ontvangst verzenden wij de nieuwe artikelen zo spoedig mogelijk.

Kan ik de ontvangst van de e-mailnieuwsbrieven ook opzeggen?

Uiteraard, in iedere e-mail staat een link om op te zeggen.

Hoe kom ik met jullie in contact?

Je kan ons via de beveiligde contactpagina een bericht sturen, via info@xziir.nl of via de "Contact tab", onder de pagina. Wij streven ernaar om je binnen 48 uur te beantwoorden