Bamboe Haarhanddoeken

Weergegeven:
Sorteren op:

1 stuk Haarhanddoek , Hoofdhanddoek van bamboe, Grijs

Een prachtige haarhanddoek van BAMBOE voor als je net onder de douche vandaan komt.Deze handdoek is ..

€12,95
Excl. BTW: €10,70

3 Stuks Haarhanddoek , Hoofdhanddoek van Bamboe, Wit

Een prachtige haarhanddoek van BAMBOE voor als je net onder de douche vandaan komt.Deze handdoek is ..

€29,99
Excl. BTW: €24,79

Haarhanddoek, Hoofdhanddoek van bamboe, Zwart

Een prachtige haarhanddoek van BAMBOE voor als je net onder de douche vandaan komt. Deze handdoek i..

€12,95
Excl. BTW: €10,70
Bamboe Haarhanddoeken

Bamboe Haarhanddoeken | Xziir.nl

Handdoeken zijn ervoor om uw lichaam droog te maken nadat u heeft gedoucht of in bad bent geweest. Er zijn verschillende handdoeken, de ene is klein om alleen maar de handen mee af te drogen en de andere is bedoeld om mee te nemen naar het strand. De diverse handdoeken hebben allemaal dezelfde functie, namelijk het droogmaken van verschillende delen van het lichaam. Er zijn ook speciale handdoeken voor het haar. Deze zijn bedoeld om het haar sneller en gemakkelijker te laten opdrogen. Op de website van Xziir.nl vindt u deze hoofdhanddoeken. De handdoeken zijn gemaakt van bamboe en dat betekent dat ze extra zacht zijn en ook veel vocht absorberen.


Voordelen van een haar handdoek

Bij Xziir.nl vindt u een kwalitatief goed aanbod aan hoofdhanddoeken. De handdoeken zijn gemaakt van bamboe en daardoor extra absorberend. De hoofdhanddoek brengt voordelen met zich mee. De handdoek is elastisch en past dus bij iedereen om het hoofd, u hoeft niet lang meer te wachten totdat uw haar is opgedroogd. Het gebruik van de hoofdhanddoek is gemakkelijk. U hangt voorover zodat uw natte haren voor uw gezicht vallen, u doet de handdoek om uw hoofd heen en wikkelt de natte haren in de rest van de handdoeken u gaat weer rechtop staan. Doordat de hoofdhanddoek van bamboe is gemaakt is deze duurzaam voor het milieu en dat betekent dat hij ook lang meegaat. De hoofdhanddoek is verkrijgbaar in het wit, zwart en grijs.


Uitgebreid assortiment aan badgoed

Naast hoofdhanddoeken biedt Xziir.nl nog meer badgoed aan. Zo hebben we sauna handdoeken, hamamdoeken en badlakens. Al deze doeken zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen in onze webshop. Het meeste badgoed is gemaakt van bamboe, dat maakt de handdoeken erg zacht en aangenaam. Ook nemen ze meer vocht op dan handdoeken van badstof of katoen. Heeft u vragen over een van onze producten, dan kunt u contact met ons opnemen. Bekijks ons uitgebreide assortiment aan badgoed, badkamer- en sauna artikelen en bestel gemakkelijk online in onze webshop, u kunt betalen doormiddel van iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, giro pay of u kiest om uw bestelling achteraf te betalen. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd!